El despatx

L’obertura d’aquest despatx es fa amb la convicció d’entendre l’assistència jurídica d’una forma diferent a com s’havia enfocat fins ara. La professionalitat naix amb la formació i l’experiència, però no és el seu únic suport, doncs té molt d’estudi, preparació i dedicació continuada. Ser com els demés soles ens permetria ser un altre més.

L’adaptació a les necessitats dels nostres clients és imprescindible, i en un despatx menut és un repte. Per superar-ho, s’ha de respondre amb major entusiasme i empeny que un despatx de majors dimensions.

Soles així podem sostenir una forma diferent d’entendre l’Advocacia. La Responsabilitat Social Corporativa no és una matèria exclusiva de les empreses transnacionals, sinó que comença per ú mateix i la qualitat no és soles una declaració d’intencions penjada en una web. Existeix un compromís de servei responsable i de qualitat, perquè soles si vostè queda satisfet continuarà confiant i recomanant tal assistència a qui la requereix.

Disposa d’atenció en diversos idiomes i cobertura legal tant en Espanya com en altres països amb els que guardem nexes professionals.

 “La professionalitat naix de la formació i experiència, però no és el seu únic suport, doncs té molt d’estudi, preparació i dedicació continuada”

Garanties

Abans de prendre una decisió important, es requereix considerar les diferents opcions disponibles i les seves conseqüències. Estes opcions deuen ser observades des d’una perspectiva íntegra, tant des de l’enfocament específic com del general. Soles així es prenen decisions encertades.

Es tracta d’una pràctica professional enfocada a ajudar a entendre la seva situació i explicar detallada i senzillament les solucions possibles, per via processal com extrajudicial. No soles es qüestió d’una actuació tècnica professional, sinó de també rebre informació accessible de la situació dels seus assumptes, guardant com a prerrogativa essencial els seus propis interessos i oferint les diferents opcions a disposició de tal forma que correspon a vostè decidir qui camí es segueix.

Parlar de qualitat i compromís es parlar de resposta jurídica satisfactòria. L’avantatge de un despatx menut, però no per això menys capaç, és l’atenció individualitzada i, per suposat, pròxima, de mode que a partir del moment en que vostè confia els seus assumptes aquestos passen a ser assimilats com si fora el mateix despatx qui hi està involucrat. 

Información de contacto

Utilice el formulario para una respuesta rápida
  • Avenida Pinatar, 43, Oficina 1-A 
  • 30730 San Javier (Murcia)
  • España

  • TELÉFONO: (+34) 607 373 018
  • MAIL: miguel.moron@legalm3.com

Formulario de contacto

Todos los campos son requeridos.
Información legal (Pinche aquí)

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos